Βιβλία Έργα Τέχνης Η Συλλογή Ρόδαξ™

α Βιβλία Έργα Τέχνης της συλλογής Ρόδαξ™ προσφέρουν στο παγκόσμιο κοινό μοναδικές νέες εκδόσεις μερικών από τα πολυτιμότερα έργα της Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας και των Χριστιανικών Γραφών, στην πρωτότυπη γλώσσα τους, τα αρχαία ελληνικά, όπως διδάσκονται σε σχολεία και πανεπιστήμια σε όλο τον πλανήτη. Πρόκειται για δερματόδετα βιβλία, των οποίων τα εξώφυλλα είναι κεκοσμημένα με πραγματικά κοσμήματα και πετράδια, μαζί με χρυσοτυπίες, ασημοτυπίες και πυρογραφίες. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική αίσθηση ποιότητας τόσο στις αισθήσεις, όσο και στο νου, που δημιουργεί άμεσα την μαγική έλξη της Τέχνης. Μια δύναμη που κάνει τον άνθρωπο να θέλει να αποκτήσει και να στολίσει το έργο στον οικείο του χώρο.  
 
Στα αρχαιοελληνικά έργα το κόσμημα είναι ένας αρχαϊκός ρόδαξ, ενώ οι χριστιανικές γραφές κοσμούνται με ένα χριστιανικό βυζαντινό ρόδακα. Πρόκειται για μικρά αριστουργήματα γλυπτικής και κοσμηματοποιίας, φτιαγμένα από έλληνες σχεδιαστές και τεχνίτες με εξαιρετική έμπνευση, δεινότητα και αίσθηση της Ιστορίας. Ο συγκερασμός των χρυσών, των ασημένιων και των πετραδιών δημιουργεί ένα «όλον» που είναι σε θέση να αιχμαλωτίσει την καρδιά κάθε πεπαιδευμένου ανθρώπου στον πλανήτη. 

Τα βιβλία της οικογένειας περιέχουν το αυθεντικό κείμενο κεκοσμημένο με εικαστικά στοιχεία εξαιρετικής ποιότητας και πρωτοτυπίας. Στα έργα του Ομήρου, οι Ραψωδίες ξεκινούν με αρχιγράμματα που συνδυάζουν την μελανόμορφη εικαστική παράδοση της ομηρικής εποχής με το χρυσό, ενώ μέσα στο κείμενο παρεμβάλλονται μερικοί από τους πιο γνωστούς πίνακες μεγάλων ζωγράφων πάνω σε ομηρικά θέματα, με κορυφαία ποιότητα απεικόνισης.  
 
Όλα τα βιβλία περιέχουν κείμενα στην πρωτότυπη αρχαιοελληνική γραφή και μαζί λογοτεχνική μετάφραση σε 8 σύγχρονες γλώσσες: 
 
8 γλώσσες στα Έργα της Οικογένειας Αρχαία Ελληνική Γραμματεία: Νέα Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά • Ισπανικά • Ρωσικά • Κινεζικά  
 
8 γλώσσες στα Έργα της Οικογένειας Βυζάντιο – Χριστιανισμός: Νέα Ελληνικά • Αγγλικά • Γαλλικά Γερμανικά • Ιταλικά • Ισπανικά • Ρωσικά • Ρουμανικά 
 
Στην οικογένεια Ρόδαξ™ η ποιότητα παραγωγής είναι απολύτως κορυφαία, με υλικά που αναδίδουν αίσθηση υψηλού επιπέδου, αλλά και εξαιρετική αντοχή και μακροζωία. Τα βιβλία αυτά είναι ένα πολύτιμο απόκτημα που μπορεί να στολίσουν τους πιο αγαπημένους μας χώρους, αλλά και να κληρονομηθούν με αγάπη στα παιδιά μας.