Αναπαραγωγές - Χρυσός Αιώνας

 πέμπτος αιώνας π.Χ. ήταν το απόγειο της Αθηναϊκής ηγεμονίας, με τεράστια οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης, υπό την ηγεσία του πρώτου ανδρός, του Περικλή. Τότε ήταν που η Αθηναίοι δημιούργησαν πολλά από τα σπουδαιότερα πνευματικά έργα της παγκόσμιας ιστορίας, αιώνια και με τεράστια επιρροή, θεμελιώνοντας ουσιαστικά αυτό που σήμερα γνωρίζουμε σαν Δυτικό Πολιτισμό.

Προς απόδειξη, αρκεί μια απλή παράθεση μερικών ονομάτων: Την εποχή εκείνη έζησαν φιλόσοφοι όπως ο Σωκράτης, ο Πλάτων, και λίγο αργότερα ο Αριστοτέλης, ο Εμπεδοκλής, ο Ιππίας, ο Ισοκράτης, ο Παρμενίδης, ο Ηράκλειτος, ο Πρωταγόρας, ο Δημόκριτος. Οι μεγάλοι τραγικοί ποιητές Αισχύλος, Σοφοκλής και Ευριπίδης και λίγο αργότερα ο Αριστοφάνης. Οι ιστορικοί Ηρόδοτος και Θουκυδίδης. Ο πατέρας της ιατρικής Ιπποκράτης. Αρχιτέκτονες όπως ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης. Γλύπτες όπως ο Φειδίας, ο Μύρων και ο Πολύκλειτος.

Στους νεότερους αιώνες, από την Αναγέννηση και μετά, στην Τέχνη αφθονούν τα έργα με έμπνευση από την κλασική αρχαιότητα και ειδικότερα από τον Χρυσό Αιώνα, τόσο ανάμεσα στους κορυφαίους αναγεννησιακούς καλλιτέχνες όπως ο Ραφαήλ, ο Λεονάρντο Ντα Βίντσι και ο Μιχαήλ Άγγελος, όσο και στους μεταγενέστερους. 

Η Συλλογή
Ρόδαξ – Χρυσός Αιώνας περιέχει πέντε μοναδικές Αναπαραγωγές αριστουργημάτων του είδους στην κορυφαία ποιότητα της οικογένειας ArtReproductions™, με καλλιτεχνικές εκτυπώσεις υπερυψηλής ανάλυσης σε βαρύ καλλιτεχνικό χαρτί.  

Η Συλλογή Ρόδαξ – Χρυσός Αιώνας περιέχει πέντε μοναδικές Αναπαραγωγές αριστουργημάτων του είδους στην κορυφαία ποιότητα της οικογένειας ArtReproductions™, με καλλιτεχνικές εκτυπώσεις υπερυψηλής ανάλυσης σε βαρύ καλλιτεχνικό χαρτί.