Αγιογραφίες Ρόδαξ™ Silver ER
 
συλλογή
Silver Exact Replicas™ προσφέρει ένα μοναδικό συνδυασμό δύο σπουδαίων βυζαντινών τεχνών, της Ζωγραφικής και της Χαρακτικής. Πρόκειται για τα ίδια ζωγραφικά θέματα της συλλογής Ρόδαξ, με την προσθήκη μιας ασημένιας (950º) χαρακτικής κορνίζας, η οποία κοσμεί την αγιογραφία με τον παραδοσιακό τρόπο.
 
Το χαρακτικό της κορνίζας είναι βασιμένο στην παράδοση, φτιαγμένο από τεχνίτης που υπηρετούν την ορθόδοξη χαρακτική παράδοση με γνώση και έμπνευση για όλη τους τη ζωή. 

Οι τέσσερις γωνίες της χαρακτικής κορνίζας κοσμούνται με τέσσερις οκτάφυλλους σταυρορόδακες, όπως και οι γωνίες της ζωγραφικής ασημότυπης κορνίζας.

Η συλλογή Ρόδαξ
Silver ExactReplicas™ διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά των ExactReplicas™, την εξαιρετική ζωγραφική πιστότητα με τις μοναδικές χρυσοτυπίες, με την μοναδική αντοχή και μακροζωία που επιτρέπουν οι σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής. 
O Ρόδαξ προσφέρει στο παγκόσμιο κοινό μοναδικές νέες εκδόσεις μερικών από τα πολυτιμότερα έργα της Χριστιανοσύνης.

Οι εικόνες αυτές είναι ένα πολύτιμο απόκτημα που μπορεί να στολίσουν τους λατρευτικούς και προσωπικούς μας χώρους, αλλά και να κληρονομηθούν με αγάπη στα παιδιά μας.