Οι Αγιογραφίες Ρόδαξ™ Exact Replicas™ 

πιλέγοντας από τα πολυτιμότερα έργα της Βυζαντινής και Μεταβυζαντινής Ορθόδοξης Αγιογραφίας, η συλλογή Εικόνων Ρόδαξ 
Exact Replicas™ προσφέρει στο παγκόσμιο κοινό μοναδικές νέες εκδόσεις μερικών από τα πολυτιμότερα έργα της Χριστιανοσύνης.

Πρόκειται για ξύλινες εικόνες που απεικονίζουν μνημειώδεις ιστορικές αγιογραφίες, με εξαιρετική πιστότητα και μοναδικές χρυσοτυπίες και ασημοτυπίες, σε εκπληκτική ποιότητα και με την μοναδική αντοχή και μακροζωία που επιτρέπουν οι σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική αίσθηση ποιότητας τόσο στις αισθήσεις, όσο και στη ψυχή των ανθρώπων, που δημιουργεί άμεσα την μεταφυσική έλξη της Αρετής, της Πίστης και της Αγιότητας. Μια δύναμη που κάνει τον άνθρωπο να θέλει να αποκτήσει και να εντάξει την Εικόνα στον οικείο του πνευματικό χώρο.

Οι Εικόνες της συλλογής αντλούν τα θέματά τους από ιερές εικόνες της Χριστιανοσύνης, όπως η εικόνα του Χριστού Παντοκράτορος που φτιάχτηκε στην Κωνσταντινούπολη με την εγκαυστική (κηρόχυτη) τεχνική στα μέσα του 6ου αι. μ.Χ. και βρίσκεται στην Ιερά Μονή του Θεοβαδίστου Όρους Σινά, Αγία Αικατερίνη. Μια εικόνα που θρυλείται ότι προέκυψε από άμεση αντιγραφή από το Ιερόν Μανδήλιον της Αντιοχείας, ένα από τα απολεσθέντα Ιερά Κειμήλια τους χριστιανισμού με την αχειροποίητη εικόνα του Χριστού που αποτυπώθηκε στο Ιερόν Μανδήλιο όταν ο Θεάνθρωπος σκούπισε με αυτό το πρόσωπό Του και το απέστειλε στον βασιλιά Άβγαρο της Αντιοχείας.

Στην οικογένεια Ρόδαξ η ποιότητα παραγωγής είναι απολύτως κορυφαία, με υλικά που αναδίδουν αίσθηση υψηλού επιπέδου, αλλά και εξαιρετική αντοχή και μακροζωία.

Όλες οι χρυσότυπες εικόνες της συλλογής Ρόδαξ κοσμούνται με ασημότυπη κορνίζα, η οποία φέρει στις τέσσερις γωνίες της από ένα οκτάφυλλο σταυρόδακα, με σχέδιο που είναι βασισμένο στην βυζαντινή ορθόδοξη παράδοση.

Οι εικόνες αυτές είναι ένα πολύτιμο απόκτημα που μπορεί να στολίσουν τους λατρευτικούς και προσωπικούς μας χώρους, αλλά και να κληρονομηθούν με αγάπη στα παιδιά μας.

Συνιστώμενες τιμές λιανικής 
Μεγάλο Μέγεθος :  75,00€ 
Μεσαίο Μέγεθος :  45,00€ 
Μικρό Μέγεθος    :  30,00€