Τα Κοσμήματα Ρόδαξ

ι ρόδακες ήταν το πιο δημοφιλές φυλαχτό αλλά και το πιο αγαπημένο διακοσμητικό στοιχείο στη Μυκηναϊκή εποχή, στην κλασική αρχαιότητα, στους ρωμαϊκούς χρόνους και στο Βυζάντιο. Στη χριστιανική εποχή μετεξελίσσεται και εμφανίζεται σε πολλές μορφές, όπως οι ρόδακες δίνουν έμφαση στο σχήμα του σταυρού, ή σταυρόσχημοι.


Τα κοσμήματα της οικογένειας Αρχαιορόδαξ στηρίζονται στον οκτάφυλλο αρχαιοελληνικό ρόδακα, που συνδυάζει το χρυσό, το ασημένιο και το πετράδι.

Tα κοσμήματα της οικογένειας Σταυρορόδαξ στηρίζονται στον οκτάφυλλο σταυρόσχημο βυζαντινό ρόδακα, που συνδυάζει το χρυσό, το ασημένιο και το πετράδι.

Πρόκειται για μικρά αριστουργήματα γλυπτικής και κοσμηματοποιίας, γεννημένα από Έλληνες σχεδιαστές και τεχνίτες με εξαιρετική έμπνευση, δεινότητα και αίσθηση της ιστορίας. Ο συγκερασμός των χρυσών, των ασημένιων και των πετραδιών δημιουργεί ένα «όλον» που είναι σε θέση να κυριαρχήσει στην καρδιά κάθε πεπαιδευμένου ανθρώπου στον πλανήτη.

Μπορούν να συνδυαστούν με τα Βιβλία Έργα Τέχνης της σειράς Ρόδαξ για ένα τέλειο δώρο.

Τα ασημένια κοσμήματα της συλλογής Ρόδαξ™ είναι εξαιρετικής ποιότητας και μπορούν να συνδυαστούν με τα Βιβλία Έργα Τέχνης της σειράς Ρόδαξ για ένα τέλειο δώρο.